Ervaringen: Channeling "Inwijding in de 2de chakra, liefde voor jezelf en wie bent"

Ik heb vandaag 2 transmissies nogmaals beluisterd en ik ben diep, diep geraakt door de eenvoud en helderheid van de woorden die via jou uitgesproken zijn. Het lijkt wel alsof je woorden met elke workshop en transmissie (voor een breder publiek) toegankelijker worden. En dat zegt iets over mij(-n ontwikkeling), maar m.i.  vooral ook over wat er via jou naar buiten gebracht mag worden. De heelheid, het samengaan van het mannelijk en het vrouwelijke in mij is nog nooit zo helder, duidelijk en voelbaar binnen gekomen in mijn buik en hart.



Ik heb in het verleden vele jaren allerlei tantra cursussen gevolgd
,

waarin ik het voorrecht had om juist dáar terecht te komen waar het respect;  de fijngevoeligheid naar elkaar en het uiteindelijk samenvallen van het mannelijk en het vrouwelijke, zowel intern alsook extern, voorop stonden.  Maar de fijngevoeligheid;  duidelijkheid (en vertaling naar de praktijk van alledag) voor zowel mannen alsook vrouwen die jij overbrengt tijdens deze channelings heb ik dáar nooit gevonden. 
 
Het voelt alsof er in mij op een heel natuurlijke manier een verdieping plaats mocht vinden op het gebied van seksualiteit, externe relaties en heelheid in mij. En ik ervaar (opnieuw) een grote dankbaarheid dat ik op mijn pad op een plek als het Elohim terecht mocht komen waar dit, en vele andere inzichten en verdiepingen, mij aangereikt worden. 
Ik voel een enorme zachtheid in mij.
Namasté J